Toshiba B-EX6T3 Masaüstü Barkod Yazıcı


Toshiba B-EX6T3 çok yoğun işlerinizde her türlü zorlu uygulamalarınızda baskı alanı genişliği sayesinde alışılmışın üstünde baskılar yapmanıza olanak verir,sağlamlığı ve dayanıklığının yanı sıra görüntüsü oldukça şık bir yazıcıdır,harika teknik özellikleri yanında kullanışlılığı ve maliyet tasarrufu ile gözleri üzerine çekiyor.
Zorlu şartlarda başarılı bir yazıcı arıyorsanız Toshiba B-EX6T3 serisi tam size göre bir yazıcı.

Masraflar Minumumda

Geliştirilmiş en iyi tasarruf fonksiyonu(ribbon) ile %70'e kadar elektirik tasarrufu yaparak hem kendi bütçenize hemde çevrenize verdiğiniz zararı minumuma düşürürsünüz.

Kullanışlılığı

LCD ekranında gösterilen mesajları sayesinde kullanıcılar için kolaylık sağlayan bu yazıcı modelimiz değiştirilebilen önemli parçaları sayesinde maliyetinizi minumuma düşürme hedefinde..


Toshibanın Tasarımı

Toshiba B-EX6T1 Serisi kullanıcılardan aldıkları geri bildirim mesajları doğrultusunda günümüz ihtiyaç durumana göre tasarlanmıtır.

Dayanıklılığı

Toshibanın B-EX serisi yazıcılarını çok uygun fiyata satarken kullanıcıların uzun bir süre kullanabilmeleri için tasarlanmıştır.

Fonksiyonları Geliştirilmiş

Bu yazıcı serimiz(B-EX) diğer yazıcılara kıyasla gelimiş özellikler sunar;
internal file storage(dahili dosya saklama) ,
automatic thermal printer head DPI detection(otomatik termal yazıcı kafası DPI tespiti),
LAN address display(LAN adress görüntüleme),
simple LAN setup(basit LAN kurulumu),
graphics sensor(grafik sensörü),
automatic positioning(otomatik konumlandırma),
RFID ve external memory(harici hafıza) gibi fonksiyonları sayesinde kullanıcılara harika fonksiyonlar sunar.

Maksimum Tasaruf
Toshiba teknolojisi iş yerlerinin masraflarını büyük ölçüde düşürdüğünü duymaya baladığınızdan eminiz,yazının yapacağı masraf ne olur ki diye düünüyorsunuzdur %70 lik bir enerji kazancınız olup bunu yüzlerce yazının olduğu bir iletmede düşünün masrafların ne kadar azaldığı konusunda hak vereceksiniz,ayrıca bu tasarruflar sayesinde çevrenizide korumu olacaksınız.


Yorumlar

Popüler Yayınlar